Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

[CAT] – Gestió del Crèdit a clients – Credit management: Mòdul II-La gestió integral del risc de crèdit de clients gràcies al credit management

2 abril, 2019

Curs impartit pel professor Pere Brachfield al PIMEC Barcelona els  dies 02 i 04 d’Abril.

 

Descripció:
Aquest mòdul forma part del programa Gestió del Crèdit a clients – Credit Management . Aquest programa es composa de 4 mòduls independents. Si estàs interessat en realitzar més d’un mòdul consulta els possibles descomptes. La Comissió europea recomana que les empreses tinguin una bona formació en credit management per administrar millor els seus actius corrents formats pels crèdits comercials i comptes per cobrar per tal d’obtenir la màxima rendibilitat de les vendes a crèdit.
Destinataris:
Professionals de la comptabilitat, de l’administració de finances que realitzin tasques relacionades amb l’administració del risc de crèdit comercial i en el cobrament de les factures. També als professionals del departament comercial que vulguin conèixer la gestió del crèdit a clients. Igualment està pensat per als administradors de pimes i microempreses, així com per a empresaris, professionals i emprenedors que atorguin ajornaments de pagament als seus clients.
Professorat:

Pedro Brachfield Montaña
Únic morosòleg que hi ha a Espanya i està considerat com un dels majors especialistes en la lluita contra la morositat i el recobrament d’impagats. Creador de la morosologia, nova disciplina de les ciències empresarials que estudia com lluitar contra el fenomen de la morositat. Soci director de Morosólogos Asociados. Director d’estudis de la PMCM (Plataforma Multisectorial contra la Morosidad) i assessor de PIMEC en la lluita contra la morositat. Professor de diferents escoles de negocis i universitats, com EAE Business School, CEF, FUB. Autor de 24 llibres sobre la matèria.

Continguts:

• Els riscos de les operacions comercials a crèdit i dels ajornaments de pagament i els seus costos financers

• La gestió del Període Mitjà de Cobraments mitjançant la implementació de tècniques de credit management

• L’estructura i organització del departament de credit management

• El credit manager: coneixements, funcions, qualitats, habilitats i aptituds

• Les estratègies de riscos i les polítiques de crèdit; què són i com establir-les

• Els procediments per evitar els impagaments atorgant crèdits a clients solvents i els mecanismes de control dels comptes per cobrar

• Com establir el crèdit necessari i el límit de crèdit

• Les tècniques de credit management per realitzar el control del crèdit a clients

• Quins són els procediments per reduir els riscos dels clients i evitar impagats.

• Els instruments de cobrament més adequats per a cada tipologia de clients i com implementar-los per millorar el cobrament i evitar impagaments.

Observacions:

L’empresa proveïdora d’aquesta formació és Pime Coneixement S.L. amb CIF B62765201
Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació::
Pime Coneixement no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d’inici prevista del curs.
La inscripció al curs és una sol·licitud que no n’implica la confirmació.
La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l’assistent i es considerarà definitiva quan PIME Coneixement rebi la documentació sol·licitada.
Més informació per a inscripcions: Yolanda Pérez – 934964500 – yperez@pimec.org

Local

PIMEC Barcelona
Viladomat, 174
Barcelona, Barcelona 08015 España
+ Google Map