Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

[CAT] – Aspectes bàsics del credit management i beneficis que aporta la gestió del crèdit comercial

9 abril, 2019 /9:30 - 13:30

Una de les inversions més importants que fan les empreses és l’efectuada en comptes de clients dins el realitzable, ja que els drets de cobraments i crèdits comercials solen representar una inversió molt important i en moltes ocasions les empreses no tenen coneixement d’això. El Credit Management és la disciplina empresarial que s’ocupa de gestionar aquesta important massa de l’actiu circulant, protegint la inversió més important que fan les empreses i procurant que sigui rendible.

La rendibilitat de tot negoci depèn en gran mesura de la durada del període de maduració dels diners, és a dir del temps que transcorre entre que els diners surten de l’empresa fins que tornen. El cicle de maduració depèn en gran part del temps que triga la fase de cobrament a clients i de l’evolució del flux de cobraments.

Els objectius del curs són els següents:
– Conèixer la nova legislació anti-morositat promulgada per la Llei 11/2013, de 26 de juliol, de «Mesures de suport a l’emprenedor i d’estímul del creixement i de la creació d’ocupació» de Modificació de la Llei 3/2004 de lluita contra la morositat en operacions comercials.

– Exposar les formes per minimitzar la inversió en saldos de clients per tal de reduir les necessitats operatives de fons i rebaixar els costos de finançament de l’actiu circulant augmentant amb això la rendibilitat de l’empresa.

– Ensenyar com optimitzar el període mitjà de cobraments per escurçar el període mitjà de maduració econòmic i els procediments més efectius per reduir el PMC mitjançant un mecanisme adequat de cobrament.

Detalles

Fecha:
9 abril, 2019
Hora:
9:30 - 13:30

Local

Col·legi d’Economistes de Catalunya
Pl. Gal·la Placídia, 32
Barcelona, Barcelona 08006 España
+ Google Map
Teléfono:
93 416 16 04
Web:
http://www.coleconomistes.cat/